Drukken aangeleverde textiel

 

Zelf kleding aanleveren en laten bedrukken met logo

Met een uitgebreid assortiment aan promotiekleding en een ruime collectie bedrijfskleding hebben wij bijna voor iedere gelegenheid een geschikt kledingstuk. Toch komt het wel eens voor dat klanten het niet kunt vinden. Dat net die kleurencombi nodig is die wij niet kunnen bieden. Soms leveren wij de standaardkleding, maar heeft klant voor bijvoorbeeld de race overalls een vaste leverancier. Het is bij ons dan ook mogelijk zelf kleding te kopen en bij ons aan te leveren voor bedrukking. Je kunt de overall ook elders laten drukken maar dat is vaak minder goedkoop. Voordelig mee laten drukken met de standaard bestelling van shirts en sweaters is meestal de meest voordelige oplossing.

 

Opsturen te bedrukken kleding

In de meeste gevallen is het handig om eerst even per mail of telefoon contact met ons op te nemen voor je de te drukken kleding opstuurt. Op basis van foto, merk en of omschrijving kunnen wij een redelijke inschatting maken of de kleding te bedrukken is met uw logo. Soms maken naden een voering of een coating het onmogelijk om op een bepaalde plaats te drukken. Vaak is dan in overleg een andere locatie wel een optie.

 

Bedrukken kleding op eigen verantwoordelijkheid

Het bedrukken van jullie logo op de door jullie aangeleverde kleding gaat altijd op eigen risico. Wij doen natuurlijk ons uiterste best om de spullen zo mooi mogelijk te drukken. Het blijft er echter handwerk en zeker omdat de aangeleverd items door ons onbekend zijn en wij niet altijd de reactie van materiaal etc weten, kan het een keer voorkomen dat een artikel niet goed of niet perfect gedrukt is. Conform onze voorwaarden zijn wij hier niet aansprakelijk voor. Betekend niet dat wij niet altijd proberen tot een oplossing te komen.

 

Controle voor bedrukken op aangeleverde kleding

Het komt regelmatig voor dat klanten kleding als voetbaltenues, overalls of werkjassen rechtstreeks bij ons laten afleveren. Voor ons is dat geen probleem. Belangrijk aandachtspunt is dat wij geen inhoudelijke controle uitvoeren op de bij ons aangeleverde kleding. Vaak kunnen spullen na bewerken niet meer retour gestuurd worden. Ook niet wanneer blijkt dat door leverancier van bijvoorbeeld overalls de verkeerde kleur of kwaliteit is geleverd. Zeker wanneer de leverancier geen bekende partij is, dan is het handiger de geleverde kleding eerst zelf te controleren. Wanneer wij twijfel hebben over de kwaliteit of juistheid van de levering van nemen wij contact op. Niemand heeft er iets aan wanneer wij de verkeerde shirts voor je bedrukken.