T-shirt bedrukken met logo

Welk T-shirt ga je laten drukken? Sommige shirts zijn er in meer dan 60 kleuren en de mogelijkheden om te bedrukken zijn eindeloos. Van damesshirts met v-hals tot running T-shirts voor een sportevenement. Promo T-shirts zijn uitermate geschikt voor een actie of promotieactiviteit voor event en beurs. Wat dacht je van een shirt met foto van product of mooie full color als relatiegeschenk?

Set Descending Direction

7 Item(s)

Set Descending Direction

7 Item(s)

T-shirts bedrukken met logo

Shirts & Letters biedt een uitgebreid assortiment aan te bedrukken shirts. Wij leveren T-shirts van de meeste promotionele merken als GIldan, B&C en Stedman en hebben een ruime keuze uit t-shirts die geschikt zijn als werkkleding. Een shirt met gedrukt logo is ideaal om je logo of nieuwe product onder de aandacht te brengen maar natuurlijk kun je met een T-shirt met bedrukt logo ook goedkoop een uniforme uitstraling realiseren.

T-shirt drukken voor promotie activiteiten

Wij bedrukken veel promotie T-shirts. Vaak met een logo om de naam van het bedrijf in beeld te brengen, een tag, maar ook steeds vaker met een mooie full color zeefdruk van een nieuw product. Een mooie foto van een nieuw product, gedrukt op een shirt spreekt altijd aan. Een shirt krijgen blijft leuk. Het meest bedrukken wij promotieshirts van Gildan of B&C. Deze twee merken hebben ook de promotie kwaliteit t-shirts in verschillende kleuren en de shirts zijn in veel veel kleuren ook in grote maten leverbaar.

Shirt bedrukken voor bedrijfskleding

Veel bedrijven laten shirts drukken met logo. Iedereen van het personeel in hetzelfde shirt met bedrijfslogo maakt de groep tot een geheel. Daarbij is het personeel herkenbaar voor klanten. In sommige sectoren is het volgens wetgeving verplicht kleding met duidelijk herkenbaar gedrukt logo te dragen. Personaliseren van T-shirts ook mogelijk? Het is mogelijk naast een logo ook een naam van een medewerker op de T-shirts te drukken. Erg handig voor personeel in de winkel of wanneer niet iedereen elkaar kent op een beurs of evenement.

Sportshirts personaliseren met naam of nummer 

Natuurlijk personaliseren wij ook sportshirts. Ieder seizoen drukken wij weer T-shirts voor de voetbal of hockeyshirts met nummer en naam. Goedkoop je team uniform het veld op? Laat een promoshirt bedrukken met naam van het team of van de speler. Ook het bedrukken van het wedstijdtenue verzorgen wij. Niet alleen het nummer en de naam van de spelers op het wedstrijdshirt, maar ook de naam en het logo van de sponsor drukken wij op de clubkleding.

Kindershirts bedrukken voor de avondvierdaagse?

Wij bedrukken veel t-shirts in kindermaten voor scholen. Klanten laten het logo van de school op een shirt bedrukken om herkenbaar te zijn tijdens het schoolreisje. Wanneer de avondvierdaagse in het dorp gelopen wordt dan worden shirts besteld om als school herkenbaar te zijn. Veel meer dan in het verleden worden voor sportactiviteiten op scholen ook de sportshirts in kindermaten gekozen. Deze runnigshirts zijn ademend en in verschillende frisse kleuren verkrijgbaar.  Voor oudere kinderen zijn de grootste maten van Gildan geschikt.

Moderne shirts bedrukken

Naast klassieke t-shirt bedrukken wij ook shirts met een smallere pasvorm of modern design. Merken T-shirts bedrukken Wij hebben in ons assortiment verschillende merken met voor ieder merk een lijn aan shirts. De meeste merken hebben naast een promo-lijn ook een lijn met werkkleding waar T-shirts in zitten. deze werk T-shirts zijn van zwaardere kwaliteit en perfect te bedrukken met embleem of logo