Sweaters bedrukken met logo

Onderstaand een selectie van de sweaters die wij bedrukken. Kies je een polosweater of liever een sweater met een ronde hals. Ze zijn er van budget trui van promo kwaliteit tot geklede truien van zware kwaliteit. De hooded is nog steeds razend populair voor studiereizen, clubs en sportverenigingen. Staat jouw sweater er niet tussen? Neem dan even contact met ons op. Wij vinden het zeker!

Sweaters bedrukken met logo

In ons assortiment online koop je eenvoudig een sweater of trui met bedrukking van je logo. Ons assortiment is groot en de prijzen voor bedrukken van sweaters en truien staan duidelijk vermeld. Alle sweatshirts zijn te bedrukken met een of meerdere kleuren. Niet iedere sweater is ervoor geschikt, maar kijk eens naar de mogelijkheden voor drukken van een full colour foto of print op een donkere sweater.

Hoody of crewneck sweater voor evenement

Ieder jaar weer is de hooded sweater met bedrukking de meest populaire sweater aanbieding. Voor studenten en schoolreizen maar ook in de bouw zijn deze sweaters met capuchon razend populair. Buitenlandreizen van middelbare scholen maken veelvuldig gebruik van deze aanbieding. Lekker goedkoop een hoody bedrukken met logo van school, jaar en plaats. Elke leerling wil er een hebben en meestal is er wel een sponsor te vinden. De hooded blijft ook favoriet bij sportverenigingen. Namen of nummer van speler bedrukken achterop hooded vest en je hebt prima kleding voor de training of tijdens het inspelen. Natuurlijk zijn er nog de hoodies voor het kampioensfeest.

Sweatshirt bedrukken als bedrijfskleding

Veel bedrijven laten truien bedrukken met een logo. Iedereen van personeel in dezelfde sweate met bedrijfslogo maakt de groep tot een geheel. Daarbij is het personeel herkenbaar. Sweaters zijn er met verschillende kragen. Polosweaters met een kraag en knoopjes, de zipsweaters (schipperstrui / truckerstrui) of sweaters met een v-hals. In sommige sectoren is het volgens wetgeving verplicht kleding met duidelijk herkenbaar gedrukt logo te dragen. In onze werkkleding lijn hebben wij ook sweater met reflectie en vlam vertragende sweaters. De leger en schipperstruien van gebreid acryl zijn niet te bedrukken maar we kunnen door middel van een badge het logo op de sweaters zetten.