Nummer en naam op shirts drukken

Nummer op sportshirts bestellen

Nummer of naam op sport shirts bedrukken

Je voetbal team heeft een nieuwe sponsor en op de nieuwe shirts moet ook een nummer en het liefst ook de namen erbij. Natuurlijk is de bedrukken van het logo voor ons geen probleem. Zie drukken aangeleverde textiel. Het is mogelijk nummers of een namen op sportkleding te laten drukken. Wij bedrukken voetbalshirts voor wedstrijden maar namen en of nummers op de inspeel t-shirt of tassen kun je ook bij ons bestellen. Niet alleen voor voetbalkleding maar ook de sportshirts voor volleybal, handbal, tassen voor hockey etc.

Materiaal nummers op sportkleding

Er zijn verschillende manieren om nummers en namen op het shirt te drukken. Afhankelijk van kleur en aantal namen/nummers en materiaal van de sportshirts kiezen wij de meest geschikte methode. Zo drukken wij op katoenen inloopshirts een nummer van ander materiaal dan op polyester voetbalshirts. Zo garanderen wij dat de shirts lang mooi blijven.

Naam of nummer op clubkleding

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij ook sportshirts in de clubkleuren leveren van merken als adidas, nike en Hummel. Deze merken zijn te bestellen via de lokale sportwinkel. Meestal heeft de vereniging een sportwinkel waar je de spullen met korting kunt kopen inclusief het logo van de club. Wanneer het niet mogelijk is om daar een naam en nummer te laten plaatsen dan bestel je dat gewoon bij ons.Stuur dan de kleding naar ons op een mail een overzicht met welke naam en of welk nummer er op welke maat shirt moet komen te staan. Controleer voor je de shirts naar ons opstuurt nog even of alle maten kloppen met het overzicht van maten dat wij ontvangen. Handig is om op alle (voetbal) shirts een post-it te plakken met naam en nummer van de speler. Met deze extra check voorkomen we dat er een maat niet goed is. Natuurlijk controleren wij het ook nog een keer voor we gaan drukken en de nummers op de shirts gaan zetten. Eventuele verschillen of manco's kunnen alleen maar voor vertraging in de levering zorgen en dat is toch altijd jammer. Sportkleding kun je ook bij ons bestellen.

Zelf voetbalshirts bedrukken met naam of nummer

Bij diverse winkels is het mogelijk transfer materiaal te kopen. Je kunt daar zelf de nummers op printen en met strijkbout op de shirts zetten. Voor sommige doeleinden is dit een prima oplossing. Dit is geschikt voor katoenen shirts en shirts die bijvoorbeeld eenmalig voor een toernooi gedragen worden. Voor wedstrijd kleding of shirts die vaker tijdens training gedragen worden adviseren wij dit niet te doen. De nummers en namen zullen los gaan zitten en de kleur zal vervagen.

Kosten nummers op shirt

Wij hebben standaard afmetingen en lettertypes voor de nummers en namen. Wanneer je zelf een lettertype hebt geef dit dan even door bij je bestelling. Wanneer er voorwaarden zijn van de bond of vereniging voor locatie, kleur en formaat van het nummer geef dit dan ook aan. De nummers kun je bestellen in de webshop. De prijs voor het nummer en de namen is inclusief plaatsen op het shirt. Neem even contact met ons op wanneer je meer dan 50 shirts wil bestellen. Bestel je nummers hier. Nummer op de borst (1 of 2 cijfers) kost 4,50 per shirt. De kosten voor een nummer op de achterzijde zijn 7,50 voor 1 cijfer en 10,00 voor 2 cijfers.

Kosten namen op shirt 

Voor namen op (sport)kleding geldt hetzelfde als bij de nummers. Wij hebben standaard lettertype en afmeting voor de verschillende locatie, maar geef aan wanneer je iets anders in gedachten hebt. Gebruikelijk passen wij het font van de letter aan op de namen. Neem een hockey team met Anne-Sophie en Eva. Wij kiezen er meestal voor om de letter van Eva iets groter te maken en niet gelijk aan die van Anne-Sophie. In de prijsdruk die je ontvangt is dit duidelijk aangegeven. Bestel de namen hier. De kosten voor een naam op de linkerborst zijn 4,50 per naam. Wanneer je een naam op de achterzijde tussen de schouderbladen laat drukken dan rekenen wij 7,50 per naam. Wil je op de achterzijde van het shirts een naam en een nummer laten drukken dan zijn de kosten per shirt 12,50.