Jassen bedrukken met logo

Hier een selectie van onze te bedrukken jassen en jacks. Zowel onze werkjassen als promotie windjacks zijn te bedrukken met logo in een of meerdere kleuren. Heb je andere wensen voor een jas? Neem contact op met ons, wij helpen je graag zoeken.

Set Descending Direction

3 Item(s)

Set Descending Direction

3 Item(s)

Jassen bedrukken of borduren

Alle jassen en jacks in onze collectie kunnen bedrukt worden. Meestal is een opdruk in meerdere kleuren mogelijk maar soms alleen in een kleur. Bij het artikel staan de mogelijkheden uitgelegd.

Promo jack of pilot jack met logo

Vanaf het begin dat wij werkkleding met opdruk verkopen is de pilotjas onze meest verkochte jas. Deze jas is door model en stevige kwaliteit vooral populair in bouw, groen en transport. Natuurlijk hebben wij binnen de werkkleding lijn ook langere parka's. Voor evenementen en beurzen verkopen wij veel promotie jassen. Deze windjacks zijn er in opvallende kleuren en ideaal voor het promotieteam. Stelt wetgeving eisen aan jassen voor een bepaald werk, informeer dan naar de mogelijkheden. Zo leveren wij jassen met reflectie voor rijkswaterstaat (RWS) of werken langs het spoor en jassen volgens normen Schiphol.