Gildan shirts bedrukken

Gildan shirts of hoodie bedrukken

De complete collectie van Gildan, van T-shirts tot hoodies, is gemaakt om te bedrukken. Gildan is vooral in Amerika al jaren de nr 1 wanneer het gaat over promotiekleding. De structuur van de Gildan shirts en sweaters zorgt ervoor dat de kleding voor ons heel makkelijk te bewerken is. Al jaren op rij is het Gildan Heavyweight shirt het T-shirts dat wij in een jaar het meest bedrukken. Gildan is niet alleen de grootste speler op de markt van promotiekleding in Amerika ook in Europa wordt het merk Gildan steeds groter. Speciaal voor de europeese markt is een nieuwe lijn shirts ontwikkeld. De Softstyle collectie is minder ruw van materiaal en de snit is smaller dan we gewend waren van dit Amerikaanse merk. Alle Gildan artikelen zijn rechtstreeks te bedrukken in 1 of meerdere kleuren.

Gildan Hoodie

De hoodies van Gildan zijn een van de meest populaire artikelen uit onze collectie. De bedrukte hoodeds zijn niet alleen populair bij studentenverenigingen maar ook bij sportverenigingen zijn de hoodies favoriet.

Goedkoop Gildan T-shirts bestellen in oneindig veel kleuren

Vooral door de voordelige prijsstelling en het aantal kleuren waarin de shirts beschikbaar zijn, zijn de Gildan shirts uitermate geschikt voor promotiedoeleinden. De mogelijkheden zijn enorm. Laat een logo bedrukken op de voordelige softstyle shirts of kies voor een van de 60 kleuren van het Gildan Ultra Cotton shirt. Wanneer er voor een toernooi of evenement verschillende teams gemaakt moeten worden dan bieden de 60 kleuren in de Gildan collectie vaak een uitkomst. Ieder team een kleur!

Gildan Sportshirts

Gelukking heeft Gildan het assoritment promotiekleding enkele jaren geleden uitgebreid met sportkleding. Hardloopshirts in zowel kindermaten als volwassen maten zijn aan het assortiment toegevoegd. Runningshirts hebben de eigenschap dat ze vocht sneller afvoeren dan de standaard katoenen shirts. Er zijn veel verschilende benamingen voor de polyester shirts. Quickdry, easydry, cooldry allemaal verschillende termen van merken om aan te geven dat shirts van dat materiaal snel droog zijn. Dat de shirts geschikt zijn voor sporten en het vocht afvoeren van je lichaam en je dus niet met een zwaar nat shirt rent. 

Gildan Online shirts bestellen inclusief logo

Het complete assortiment van Gildan is eenvoudig online te bestellen in onze webshop ook inclusief bedrukking van logo. Maak een selectie uit een van de Gildan shirts of polo's en vergelijken gerust met de prijs van andere leveranciers. Heb je vergeleken, bestel dan eenvoudig via onze website.

Gildan T-shirts op voorraad

De voorraad van Gildan in Nederland is ruim, maar in het centrale magazijn voor Europa ligt nog meer voorraad. Over het algemeen kunnen we zeggen dat Gildan artikelen in de basiskleuren snel te leveren zijn.

Aanbieding Gildan shirts

Standaard goedkoop en soms nog goedkoper. Wij hebben zeer regelmatig een aanbieding met Gildan T-shirts. Meestal is de GIL5000 heavyweight T-shirt in de zomermaanden etra goedkoop en de GIL18500 in de hoodie maand. Maar je kunt er niet om heen. De GIldan collectie is standaard héél scherp geprijsd. 

Gildan en verantwoord ondernemen

Gelukkig kunnen we er de laatste jaren niet meer om heen. Steeds meer klanten willen weten waar de textiel vandaan komt en aan welke voorwaarde wordt voldaan. Gildan is volledig Oeko-Tex 100 en WRAP gecertificeerd voor hun fabrieken en is lid van het Fair Labour Association.