Goedkoop hoodies bedrukken

Hoodies bedrukken

In ons assortiment hebben wij verschillende merken hooded sweaters. Hoodies voor een evenenment een vereniging of voor op de werkvloer. Hoodies hebben een casual uitstraling en worden graag gedragen. 

Kleuren hooded sweaters

De hooded sweaters in ons assortiment zijn er in de verschillende basiskleuren en in unikleuren. Enkele merken hebben hoodies in combi kleuren. Een gekleurde voering in de muts van de hoody of horizontale strepen in verschillende kleuren.

Gildan Hoodies

Zonder twijfel zijn de hoodeds van GILDAN favoriet onder de hoodedsweaters. De voordelige prijsstelling van de Gildan sweaters maakt deze hoody interessant voor verenigingen en clubs wanneer het budget niet al te groot is. De prijs kwaliteit verhouding van de hoody is prima. De prijs is laag als gevolg van het enorme volume dat verkocht wordt van deze sweater. Laat je verrassen door de verschillende kleuren en prima afwerking. Bestel een GIldan Hoodie met je jaarclub of voor een skivakantie. 

Hoodies AWDH, B&C, Harvest

Naast de hoodeds van GILDAN hebben wij ook andere hoodedsweaters in ons assortiment. Voor de luxere sweaters kom je uit op de werkkleding van Tricorp of Harvest. Van de GIldan hoodies is bekend dat ze vrij ruim vallen. Het zijn klassieke college hoodeds. B&C, Lemon & Soda en Harvest bieden smallere opties. 

AANBIEDING Goedkoop Hoodies bedrukken voor studenten, clubs en verenigingen

Voor studenten, clubs en verenigingen hebben wij regelmatig een mooie hoodie aanbieding. 
Met verschillende clubs hebben wij standaard afspraken voor een All-In sweater. Een hoodie inclusief logo van vereniging op L.borst en naam van team op de achterzijde kost dan 15,00. Informeer naar de afspraken met jouw team/vereniging.